privé wellness in Kerksken / Haaltert

relax in de ruime zin van het woord

Nagelstudio

Gelish soak-off of Gelish Hard gel

 

Gelish soak-off is een vernieuwende en innovatieve gellak dat gemakkelijk en snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt even dun als de klassieke nagellak.

 

Gelish Hard Gel is een nieuwe LED Gel technologie. Dankzij de toepassing van de Gel Suspension Technology, hard de gel volledig uit in slechts 20 seconden!

Bovendien is de Gelish Hard Gel vriendelijk voor de natuurlijke nagel. De toepassing van het Keratine Bonding System zorgt ervoor dat de gel perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat, zonder dat hiervoor schadelijke stoffen worden gebruikt.

Gelish soak-off

Gelish op eigen nagels                           

Gelish verwijderen

Gelish op teennagels

 

Gelish hard gel

Gelnagels incl.tips of sjablonen

Gelnagels zonder tips of sjablonen

Gelnagels bijwerken

Gelnagels verwijderen + nabehandeling

 

Nailart per nagel

 

€ 35,00

€ 12,00

€ 20,00

 

 

€ 50,00

€ 47,00

€ 43,00

€ 27,00

 

€ 0,50 tot € 2,00

 

Kies je stijl

Gelish is verkrijgbaar in een massa kleuren, french en color-french. Je kan kiezen tussen een natuurlijke of meer opvallende Gelish.

 

Kies je voor kleur Gelish dan kies je voor een meer opvallende optie. We voorzien de volledige nagel van een gekleurd laagje Gelish

 

Voor een natuurlijke uitstraling kies je voor een French Gelish. Hierbij wordt de nagel voorzien van een doorzichtig laagje Gelish. Als afwerking wordt er een witte boord aangebracht. Zo ziet de nagel er 100% natuurlijk uit. Ook gekleurde French behoort tot de mogelijkheden.